21 d’oct. 2011

Si tant ens equivoquem perquè són ells qui rectifiquen??

El govern de Sant Antoni de Vilamajor (CiU, PP, ERC, i AiV) i els seus aliats en les ombres, ens van criticar molt perquè vam informar de la inútil reunió entre dos regidors del govern, sense els deures fets, i la EUC a mitjans de setembre, mostrant amb aquesta presència inexperta i de poc pes en el govern, poca voluntat en la millora.

Si tan correcta era la reunió feta, perquè després del nostre article (el dia 30 de setembre exactament) va demanar i fer una reunió l’alcaldessa Mª Lluïsa Berdala,  i els regidors Pep Guardi i Núria Jordán com diu el Butlletí de la EUC?? Què els vam tocar la fibra dient la veritat?? Perquè la EUC ara no ens vol informar de res tenint tot el dret com a propietaris??Que ens tenen por a la gent del Bloc?? ..................... .............Buuuuuffffffff quina pudor a política rància fa tot plegat!!....Esperem, DE TOT COR, que això NO SIGUI només teatre i paraules, i tingui darrera una veritable feina cap a la recepció, senyors representants nostres!!

Visca les reunions (de segones) amb alcaldessa, i els Butlletins de la EUC, si això ens porta a uns carrers millors, i escombraries, i enllumenat, i voreres, i aigua,i..........tot allò que ara i ja fa molts anys que ens manca i fa tant de temps que TOTS demanem!!