23 de nov. 2011

Accés intransitable!! Fotodenunciat a Cardedeu!!

La gent del PUSA i d'aquest Bloc fa evident a l'Ajuntament de Cardedeu, a través de esmentades i fotos piulades al Twitter, l'estat actual intrnsitable de l'accés des de la carretera de Cànoves a Les Pungoles, a conseqüència de les darreres plujes i el fang desplaçat. Els sots fan molt difícil la circul.lació dels vehicles.

Fotodenúncia twitejda esmentant a l'Aj. de Cardedeu

Esperem que la resposta d'actuació, sempre demostrada per aquest consistori, torni a fer-se evident.

5 comentaris:

Jordi Ventura. ha dit...

I a sobre en el mateix tram, la setmana passada (que ja estava aixins) estava el coche radar de la policia!!!!

Pungoles Opina ha dit...

Cal estar ben atents a les velocitats, també anant cap a Sant Antoni de Vilamajor, per evitar accidents i sancions. Gràcies Jordi per informar-nos.

Jordi Ventura ha dit...

:-)

Unknown ha dit...

Gracies Jordi, gracies Opina.
Les patrulles les podrien utilitzar per informar de les deficiencies que vivim i no per amargar.nos la vida. Per la calificació del tram de vial la velocitat ha de ser de 30 Km/hora, per el que, el día que la patrulla si posa, ompla el calaix.

Anònim ha dit...

Aixó es lamentable,es lamentable tot.Tenen noves tecnologies com els radars i en canvi, es fan viure com al tercer mon.,i un altre cosa,perqué a Cardedeu,pots circular a 40, dins de la població i aqui, una entrada sense cases,nens,ect..a 30 (imposible),en canvi, es per felicitar al Ajuntament de Sant Antoni,dons es més racional, a 40 es lógic., i-lógic es tot lo que fá l,Ajuntament de Cardedeu, vaja accés......vaja tecnologies.....i vaja pobressa.