26 de nov. 2011

Està segur que pensa això Sr. regidor de Medi Ambient?

Us recomanem, amb molt de carinyo, que us llegiu la revista SAV 10 de Novembre, perquè té molts detalls a recordar quan arribi el moment de votar en properes municipals, i a contrastar amb la realitat actual del nostre govern del municipi i de les urbanitzacions en particular.

Article del Regido de Medi Ambient en la revista SAV

Però volem destacar un detall entre molts, que anirem comentant. Segons aquest article que us adjuntem en imatge, del Sr. Llavina (Regidor de Medi Ambient), i que us hem marcat en verd primer i en vermell amb més detall, les comissions per millorar la situació, són un fet. Però segons informació contrastada i que conserva la gent del PUSA, i que hem pogut llegir, les intencions del Sr. Regidor van per una altra via, considerant inecessàries actuacions i comissions per millorar l'actual situació dels residus a Les Pungoles. Deu ser que la revista no ha revisat bé el text, o que potser queda una mica millor dir-ho i NO fer-ho

De moment portem tres plens sense promoure i iniciar aquestes comissions, que es van aprovar plenariament, juntament amb la de esport (carnet únic) i les de les PAU o Plans d'Autoprotecció (també un tema interesant a tractar).

En el darrer ple de dijous, el Sr. Florenci (regidor de Medi Ambient de CiU), ja va afirmar que les comissions no calien i que tot lo dels residus de Pungoles ja estaba bé.......suposo que això ens indica el seguiment que està fent del tema. Deu ser que la uralita i els sofas i els gats que acompanyent tot plegat (per l'incivisme d'uns quants), ara ja s'ha convertit en decoració de nadal pel Sr. Regidor. Hi ha feina a fer i no caldria aparcar el tema Sr. regidor, que se li veuen les intencions.