16 de nov. 2011

Les plujes fan mal al accés de Les Pungoles

Les plujes abundats d'aquests dies han fet molt de mal al tram d'accés a Les Pungoles des de la carretera de Cànoves. Com podeu veure a la fotografia hi han trams inundats i plens de la sorra i el fang arrossegats per l'aigua. La policia i manteniment han fet acte de presència aquest matí sobre les 12h per analitzar la situació.

L'aigua i el fang fan acte de presència


Als pungoleros que no hi residiu tot l'any, us suggerim una visita a les vostres vivendes per revisar que tot està en ordre.

Tornem a recordar a tots els consistoris, que calen mesures mancomunades amb els col.lector, i avançar amb el tema de les obres de la Diputació lo abans possible.

7 comentaris:

Albert P. ha dit...

Realment han quedat fetes un Nyap....

Anònim ha dit...

Ahir dimarts a les 5 de la tarda feia por passar-hi amb el cotxe per aquest punt

Anònim ha dit...

Urbanización de alto standing!!!! lamentable....

FS ha dit...

No us queixeu els de Les Pungoles.
Quan plou amb ganes, el camí queporta de Vallserena a Can Vila es converteix en un riu... si, si heu llegit bé en un riu que fa d'amplada el que fa el vial i amb un pam d'alçada. El "riu" té una llargada de més de 3 quilòmetres i desemboca a La Farina on es forma un enorme embassament. L'aigua desborda el pont i passa per sobre d'ell formant una espectacular cascada.
La culpa de tot plegat és l'ACA (Agència catalana de l'Aigua) que va fer unes canalitzacions molt petites de tal manera que de seguida surt l'aigua per les clavagueres... i sabeu on va a petar l'aigua: doncs al vial!!!
L'ajuntament de Sant Antoni és el culpable de l'embassament atès que no neteja els embornals.

Quina pena que no pugui penjar les fotos... fliparíeu!!!

Anònim ha dit...

Penso que això passa a tot arreu... el pasat 4 de novembre, jo ho vaig viure, aquesta carretera de vallserena era un riu, el carrer més baix de Can Miret també, el carrer que passa per sota de Pungoles (si vens dese Can Miret que et queda la zona verda a ma esquerre) era un altre riu! I les tapes del clavaragueram van desapareixer del seu lloc.. amb tanta mala sort que vaig petar (rajar) la roda del cotxe! Sort que anava amb un 4x4, perqué sino ho hagués pagat car..vaig trucar a la policia perque ho anessin a tapar i que no passes una desgracia més gran! La instància ja esta posada a l'ajunatment..

No estem preparats aquí ni en lloc per les plujes! Només em de sentir per la radio com es col·lapsa tot!!

Això si, quan les plujes ja no hi són toca la tasca de reparar i netejar!

Anònim ha dit...

snif snif....

FS ha dit...

Ep!!!! Que tampoc va ploure tant (només cal mirar les estadístiques pluviomètriques).

La pregunta que ens fem el que vivim a les urbanitzacions és: per què no passa això al poble?