10 de nov. 2011

L'esport té risc a Les Pungoles

Donada la situació actual, i mentre no es controli l'accés i es vigili adequadament, les instal.lacions esportives de Les Pungoles, s'han convertit en un risc per la salut dels que hi accedeixin amb o sense autorització. I us fem arribar les principals raons:

- Els vallats perimetrals permeten l'accés de qualsevol sense cap mena de control i supervisió per cap responsable, i així permeten el pas de qualsevol.
- Els murs d'obra tenen esquerdes, i ningú pot assegurar la seva resistència i estabilitat.
- El vallat de la pista 2 de tenis està desmuntat, i els filferros poden suposar un perill pels ulls dels usuaris grans i petits.
- Els residus vanals i perillosos del punt d'emergència interfereixen amb les instal.lacions per proximitat d'ubicació.

Uralita al costat del còrner del camp de futbol sala


- La pista de futbol sala i bàsquet, te mossegades en el ferm, que pot produïr rebrincades en els usuaris de la pista poliesportiva.

Mossegades en el ferm

- En la mateixa pista, els quadres elèctrics estan deteriorats i són accesibles i entren sovint en contacte directe amb l'aigua, suposant un risc d'electrocució pels més petits que hi accedeixin.

Quadre en incorrecte estat de protecció i manteniment
Des del Bloc denunciem públicament la situació, i només volem fer evident els riscos existents, i la feina a fer per evitar accidents dels usuaris, i considerem recomanable que els usuaris habituals controlin i supervisin l'accés dels més petits a les mateixes. 

Esperem que els responsables municipals (Esports, Urbanisme, Medi Ambient) prenguin mesures aviat, perquè el veïns grans i petits del municipi poguem gaudir de l'esport sense perills

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo mas peligroso a mi vista..son los cuadros electricos abiertos...
Es una pasada !!!

Anònim ha dit...

Se echa de menos la mano del Sr. Pérez! con él esto no sucedia!!!

ferran.calvera ha dit...

L'israel,per mitjà del PUSA va presentar fa 4 mesos una proposta a l' Ajuntament per tal de crear una comisió que poses fil a l' agulla en aquest tema. La proposta va ser aprovada pel Ple Municipal del mes de juliol. Fa un mes, també varem entrar per registre una solicitut en aquest sentit.
PUSA ha estat permanentment demanant que s' arrecli aquesta situació, però pel que sembla, les nostres denúncies cauen en el més absolut del silencis. Podeu estar segurs que insistirem una i altra vegada per tal que el problema es resolgui.

Anònim ha dit...

La colla de la Casa Gran está herida y muy chocada por esos dos regidores que salisteis de la nada que son nuestras urbanizaciones.Si no me equivoco y como no nos pongamos nosotros los que les pagamos en pié de guerra
no os lo van a poner fácil.
Habrá que ver judicialmente si esta situación es la correcta para nuestros hijos.
!Esperemos que no les pase nada!
Gracias Ferrán.