9 de nov. 2011

Llinars ja treballa pel comerç de proximitat

Parlant del Km 0, en l'agenda de Novembre de Llinars del Vallès, en el seu format paper, podem trobar 10 raons per comprar en els comerços de la teva població


Aquestes iniciatives i el goteig constant, van ajudant a la conscienciació dels ciutadans per comprar productes de casa i en les botigues del municipi, ajudant a millorar la productivitat municipal. 

Proposem, desitjem i esperem que les regidories de comerç de Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor, fomentin també aquestes iniciatives, que no costen elevades inversions i ens ajuden a tots. Enhorabona Llinars, us prenem la paraula!!

7 comentaris:

ferran.calvera ha dit...

Al final son els petits pasos com aquest els que fan que el comerç tingui una segona oportunitat. De fet iniciatives com el tastet de les Festes Majors, o la fira de la Tapa que es va fer a Sant Antoni son iniciatives encaminades en aquesta mateixa direcció. Com sempre diem des de el PUSA, i com sempre hem proposat l' Israel com jo, en els Plens Municipals, l' important no son d' on provenen les iniciatives o propostes, si no les propostes en si mateixes. Quan els partits polítics entenguin això, els veïns de Sant Antoni en sortiran guanyant.

david ha dit...

Crec que Llinars no te res aveure en que es publique aixo a l´Agenda.

Pungoles-opina ha dit...

És cert David, ho hem tret de l'agenda de Llinars. Resulta simptomàtic que aquest tipus d'inèrcies siguin públiques. El que cal és que els consistoris les fomentin i impulsin paulatinament. Gràcies per la participació.

Unknown ha dit...

Sigui de qui sigui la iniciativa, aquesta es bona, el comerç de proximitat es un filó que tots, incluint.hi els Consistoris, hauriem de explotar

Anònim ha dit...

Me gustaría felicitar desde aquí el trabajo que se está realizando en LLinas. No es la primera vez que me han elogiado el rrecorrido
que hace su Alcalde,parece ser muy querido,y votado.
No pierde comba para traer a su Municipio todo tipo de recusos que den trabajo a la Zona. Mercadona, (se le escapó Vichi por lo que todos conocemos )
Es un Crakkkkk.
Llevo 30 años viviendo,(en Pungolas).
No ha cambiado ni el cartel del Ayuntamiento donde borraron todo tipo de frases obscenas que nos dedicaron en su día.
David eso te parece a ti.En no hace tanto en LLinas nos vacunaban el perro en el Ayuntamiento,porque no teníamos Veterinarios en la Zona.
La Policía que teníamos ,era la Guardia Civil de LLinas. No había otra.!Fíjate si tenemos lazos con
Llinas !. Y, sólo tengo 58 años.
David la información venga como y de quien venga,siempre es símbolo de Generosidad .

david ha dit...

Home, sense treure-li cap merit a Llinars crec que els que s´ahurien de atrivuir l´autoria del escrit son els Sr. de l´agenda, aquesta agenda es reparteix per varies localitats, cada mes i posen una foto d´ una localitad diferent en aquest cas Llinars. Pero podria haber sigut un altra del voltans. L´agenda tambe esta als comerços de Cardedeu, Sant celoni etc...

david ha dit...

Sr. Anonimo...

(esta pixant fora de test).

Gracies