23 de nov. 2011

Propostes refusades per l'alcaldessa pel Ple de demà dia 24/11

Pel Ple de l'Ajuntament de demà dia 24 de Novembre al vespre, PUSA va presentar les següents propostes per instància al registre de l' ajuntament:


1ª Estudi del possible trasllat de l' empresa Pinsos Picart de Sant Pere a Sant Antoni. Actualment aquesta empresa ha iniciat converses amb l' alcalde de Llinars per ubicar -se al seu municipi, i PUSA va proposar que Sant Antoni oferís la mateixa possibilitat per tal que Pinços Picart no sortís de Vilamajor.
2º Proposta de senyalització de rutes rurals entre les urbanitzacions i SAV.
3º Proposta de gravació del Plens amb la finalitat que tots els plens municipals es pengessin al web municipal per tal que tots els veïns poguessin veure 'ls.
4º Proposta de semàfor al carrer Desmai (Alfou), per tal d' evitar que quan el carrer s' estrenya es trobin dos cotxes al mateix punt sense poder creuar -se.
5º Proposta de parada de bus davant l' escola Joan Casas per tal que els pares i nens que no poden pagar el transport escolar puguin fer-ne ús.
Totes les propostes han estat rebutjades pel govern i per veu de l'alacaldessa, abans de celebrar -se el Ple, de manera que NO es podram defensar davant el consistori ni els veïns com a Mocions i punts de l'ordre del dia.