20 de des. 2011

Bretolada a les instal.lacions esportives municipals de Can Miret

Aquest passat cap de setmana, després de l'obert de tenis-pàdel de Can Miret, uns brètols van entrar en el poliesportiu de Can Miret, forçant l'accés dels vestuaris, deixant excrements en els vestuaris de les dones i robant begudes emmagatzemades.

Accés principal al poliesportiu de Can Miret


La feina de gestió i control hauria de ser prioritària per la regidoria d'esports a TOTES les intal.lacions poliesportives, definint procediments i/o serveis mancomunats que millorin els punts febles de seguretat actuals, que suposen un cost de manteniment elevat.

El treball de la Comissió pendent, del carnet únic, tenia com una de les prioritats aquest punt de la seguretat, segons ja va demanar i proposar la gent del PUSA en els primers plens, i que encara està pendent d'executar pel govern!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Al marge de les actuacions exigibles a les corresponents regidories, s'ha de de reconeixer que estem rodejats de salvatjes e incivics i que, TOTS, hauriem de propossar el millor de nosaltres per possar cercle a aquesta colla d'indeseables que fan tan barruer el entorn que tan estimem. Cap ideia o proposta ha de ser desestimada i el mitja per exposarles el tenim en aquest propi blog. Ajudem al Consistori a treballar.