8 de des. 2011

Capsules formatives de noves tecnologies per a empreses i emprenedors


Les sessions s'impartiran a Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC).
La regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat càpsules formatives de noves tecnologies adreçades a emprenedors i empresaris per aquest mes de desembre.

Curs de Google Apps i les seves aplicacions: 12, 19 i 21 de desembre, de 16 a 20 h
Curs de 3 sessions sobre Google Apps i les seves eines, com el Gmail, Docs, Calendar i Sites. A càrrec de Jordi Olmedillas, de Solinforcom. Durant la primera sessió es farà una introducció a les eines, i en les altres s'explicarà com configurar-les i utilitzar-les.
Es recomana als assistents que portin un ordinador portàtil amb connexió wi-fi.

Xerrada sobre Xarxes socials: 14 de desembre, a les 18 h
Xerrada sobre les xarxes socials i els negocis, a càrrec de Jordi Serra: què són, si és necessària la seva utilització, quina és la seva filosofia i exemples clars de negoci amb les xarxes socials. També es parlarà de mètodes de treball amb xarxes socials, bones i males pràctiques i com donar-los més rendiment.


Seminari: Web 2.0 i la seva aplicació interna a l'empresa:20 de desembre, de 16 a 20 h
Seminari a càrrec de Ramon Costa de Microsoft Innovation Center - Productivity qui parlarà de les tecnologies web 2.0. Cada vegada més aquestes tecnologies formen part de la nostra vida professional, social i personal. Aquest conjunt d'eines i aplicacions Internet utilitzades i gestionades de manera efectiva poden suposar un increment de la productivitat de les empreses. Durant la sessió el ponent se centrarà en l'ús intern d'aquestes eines (blogs, wikis, microblogging, xarxes socials) i ens indicarà quines es poden utilitzar, com aplicar-les i com treballar amb elles.


Informació i inscripcions:
CSETC 938 444 302
Promoció Econòmica 93 844 40 04 ext. 239
csetc@cardedeu.catPublicat a la web de l'Ajuntament de Cardedeu