15 de des. 2011

Diem-li casualitat....!!

Un cop denunciada ahir la situació del fanal a aquest Bloc, avuí han començat la seva reaparació....diem-li casualitat, que igualment agraïm!!


Fanal en reparació


Aprofitem per informar que existeixen fanals no funcionals, que la junta de la EUC encara no ha reparat en un mes, en el Passeig de noucreus i passeig del Montseny, que esperem siguin reparats, juntament amb els sots que invaeixen des de fa temps el nostre asfalt. 


També denunciem publicament, a petició dels afectats, que no tothom està rebent el butlletí informatiu de la EUC, tot i haver donat la seva adreça de correu electrònic i sol.licitant-los reiteradament.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

las casaualidades, a veces, no ocurren porque si.., ;-)

Anònim ha dit...

La semana pasada mande un e-mail a la oficina y me dicieron que habian encargado un fanal nuevo y que la semana siguiente a recibir el material...Pues ...no fue casualidad.... Era algo programado. Lo que es..ES...

Per SPectiVa ha dit...

Però el remolc veig que continua aparcat sobre la vorera...

Anònim ha dit...

tindrien que fer mes faroles quant passejes esl gos per la nit auna urbanització fosca i amb gossos fa por

Anònim ha dit...

Son muy señoritos los d esa casa y ese remolque!!!

Unknown ha dit...

Sigui casualitat o no, la farola está arrenjada. Per aixó, per les casualitats també está "Pungoles Opina i Viu", per fer.les visibles, sino ningú s'enteraría de rés,

Unknown ha dit...

Ara, a veure si, per casualitat, treuen el remolc de la cera.
Vinga som.hi.

Rosa ha dit...

Hola soc la mestressa del remolc. Us puc explicar que primer vaig denunciar el fanal trencat a la Guardia Urbana de S. Antoni i que ells em van adreçar a les oficines de les Pungoles.
La trecada del fanal ja feia dies que habia passat però amb les plujes va caure a sobre dels xiprers i corriem el perill de que un curt circuït provoqués alguna desgràcia més gran. Suposo que per això s'han donat pressa en arreclar-lo.
El tema del remolc, sí el poso a sobre del voral com també aparco el cotxe perque tots el cotxes que van i venen per davant de casa meva i els que giren no tenen cap cura i ja m'han fet més d'una ratllada a les portes dels vehicles.
Respecte a que els d'aquesta casa som molt "señoritos" us dic que ja m'agradaria, que sóc una treballadora i que m'agradaria coneixer a la persona que em considera així com a mínim que no posi el seu comentari anónimament ja que està entrant en un terreny que ratlla l'insult i això està penat per llei.
No per casualitat i de moment continuaré tenint el remolc sobre el voral fins que no posin algun sistema que faci reduïr la velocitat dels vehicles que passen per el mey carrer.

De segona mà ha dit...

Avuu ja funcionen els fanals al pss noucreus!! Increible!! I si, jo tmb estic d'acord en mesures perq els cotxes no corrin tant, la meva casa esta en una curva i més d'un cop he tingut algun ensurt...

Carles ha dit...

Realment aquest Blog té pes mediàtic....

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

A la titular del remolc del Passeig del Tagamanent, voldría fer.li un comentari, amb la millor de les intencions; potser, vosté veu justificat que el seu remolc sigui on és per un tema reivindicatiu (velocitat del cotxes en el giravolt, tec...), peró pemetim que li digui que, si una criatura o persona gran que transiti per la cera pren mal amb el seu remolc, haura d'assumir una resposabilitat civil de elevat cost. No sé pas si aixó compensaría las sevas reivindicacions. Espero que l'advertiment li sigui d'utilitat.