11 de des. 2011

Èxit del torneig infantil de tenis infantil de Les Pungoles d'aquest diumenge

Avuí diumenge es cel.lebra el torneig infantil de tenis infantil de Les Pungoles. La participació de més de 70 nens ha tornat a donar vida i aquest diumenge a Les Pungoles.

Imatge d'aquest diumenge al Club de Tenis de Les Pungoles


Aplaudim, recolzem i agraïm la iniciativa ben treballada i plena d'esforç del Toni Valor i la seva escola de Tenis.


3 comentaris:

Ferran ha dit...

Malgrat el Toni sigui un empresari de l' esport i que amb les seves activitats intenti obtenir un rendiment econòmic, no deixa de ser cert que amb la seva constant organització d' events a Les Pungoles, esta fent una tasca enorme a nivell de promoció de l' esport i de la pròpia vida social de Les Pungoles. Per la meva part, li agraeixo que sempre triï Les Pungoles per fer els seus tornejos.
Gràcies Toni.

Unknown ha dit...

Toni, gracies per pensar en Les Pungoles a l'hora d'organitzar els teu events. Si més no, dones aire a les nostres instal.lacions esportives.

elicaballero ha dit...

esk el toni sempre pense em els demes algun dia el sorprendre i li fara algunacoseta per ell, es el millor entrenador de tenis hiha, diumenge a les pongoles em va agradar molt, yo feia de monitora pero veure els nens jugant amb tantes gabnes m'agrada tant pero tant , m'enrrecordo de cuan yo era patita y estava yo enel seu lloc pasam'ho bee em va agradar molt, malgrat k vaig menjar a lles 4 , no es broma es = aixo.. peroen serio en toni s'esforça molt per tot per pungoles, per les faldes, per el col·legi de l'estelada... toni vals molt almenys per mi!! y k si soc aixins de bona es gracies a tuu!!