14 de des. 2011

Fanal vaaaaaaaaaaa!!!!!!

Volem alertar de la situació de un dels fanals del Passeig del Tagamanent (just en la baixada de Can Miret). El fanal, amb la base oxidada, es troba tombat a sobre del vallat vegetal de una de les parcel.les pungoleres. Esperem que la junta de la EUC de Les Pungoles prengui mesures al respecte lo abans possible, per evitar incidents o accidents més greus.

Fanal amb probles d'estabilitat

9 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Ja que surt a la foto, també aprofito per dir-li al titular del remolc aparcat a la cera, que pensi una mica en els vianants, que encara que pocs, es mereixen un respecte.

Per SPectiVa ha dit...

Aprofitant la perspicàcia de l'Alfons, afegiré que és evident que el fanal ha estat colpejat per algun cotxe, fet que motiva que s'arrenqués de la seva cimentació.

Apart de "felicitar" també al propietari del remolc, cal "felicitar" l'ncívic que va tombar el fanal (podria ser el mateix que el propietari del remolc, doncs el cop que presenta el fanal sembla fet amb un canto i no amb un paraxocs).

Anònim ha dit...

Com es va comentar ja fa algun temps sobre aquest mateixo un semblant cas : només hi falta el cavall ja !

De segona mà ha dit...

i els fanals que porten apagats més d'un mes al passt. noucreus? i psst. montseny?

Anònim ha dit...

Estan arreglando ahora mismo el Fanal....

Pungoles Opina ha dit...

Gràcies per la info i opinió a tots. Hem fet referència dels fanals que no funcionen en article nou d'avuí.

Rosa ha dit...

De debó que estic al.lucinant, jo no coneixia aquesta pàgina de xafardeig de les Pungoles però em sembla mentida que es pugui tenir tanta imaginació.

Per la teva informació Per SPectiVa et diré que el fanal, que jo sàpiga, no tenia cap cop que el que tenia era la seva base totalment podrida. De totes maneres si és que en tenia algún cop que a mi se m'haguès passat de veure'l t'informo que ni cap dels meus vehicles ni el meu remolc li havien donat mai cap cop. Per fer acusacions d'aquesta mena has de tenir una mica més de cura ja que la difamació és un delicte.
A mi ja em sembla bé que comenteu coses en aquest mitja però pel que mi fa m'estimo més que qui tingui alguna cosa a dir-me vingui, piqui al meu timbre i em faci el comentari que vulgui que jo amablement respondré en la mesura que conegui el cas.
Sé que el remolc sobre el voral no és el lloc més adient per tenir-lo però per aquest tram de carrer el cotxes circulen a una velocitat inadecuada i els que giren no fan el ceda i ja m'han ratllat més d'un cop el cotxe i és per això que, mentre no es posi alguna mesura que faci baixar la velocitat dels vehicles en aquest tram continuaré tenint cotxe i remolc sobre el voral.
De debó crec que si en un colectiu com és una urbanització petita com la nostra no es pot anar a parlar amb l'interesat quan es creu que provoca un problema anem molt malament. Jo és la primera vegada i crec que l'última que em ficaré en aquest blog i ho he fet perque una persona que em coneix m'ha avisat de que s'estava parlant de mi en ell perque no tinc temps a perdre en xafarderies.

Unknown ha dit...

A la titular del remolc del Passeig del Tagamanent, voldría fer.li un comentari, amb la millor de les intencions; potser, vosté veu justificat que el seu remolc sigui on és per un tema reivindicatiu (velocitat del cotxes en el giravolt, etc...), peró pemetim que li digui que, si una criatura o persona gran que transiti per la cera pren mal amb el seu remolc, haura d'assumir una resposabilitat civil de elevat cost. No sé pas si aixó compensaría las sevas reivindicacions. Espero que l'advertiment li sigui d'utilitat.