4 de des. 2011

La seguretat dels veïns de Sant Antoni de Vilamajor a sobre la taula

Després de molt insistir en el Bloc, i tractar el tema en els Plens de l'Ajuntament (PUSA), sembla que el govern de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor,  segons publica el 9nou,  ara sí ha aprovat la constitució d'una junta per treballar millores de la seguretat en el municipi (Coordinació, controls, seguiments,....).

Volen que les entitats i participin, i esperem que incloguin les EUC i les AAVV de les urbanitzacions, per treballar tots plegats en una direcció constructiva, donats els antecedents.

Esperem que les entitats esmentades, i sobre tot la EUC de Les Pungoles, estiguin molt al tanto de ser incloses en els projectes d'aquesta Junta de seguretat pel bé de la gent de les Pungoles, i que el govern de SAV no les oblidi, com molt sovint fa.


TOTS PER LA SEGURETAT!!

Notícia del 9nou que parla d'aquest tema

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracies PUSA. Començem a sentir que existim.
Paset a paset farem el cim.

Unknown ha dit...

Fá a la vora de 30 anys que visc a Les Pungoles i mai en tot aquest temps he sentit tanta sensació de inseguretat i de por com ara. Sé que son mals temps per tothom peró necessitem sentir que hi ha conciencia de les mancançes que patim en aquest sentit.
Agresions, robatoris i "pinyaires" furtius que campan al seu aire, per les nostres urbanitzacions, son motius per tancar-se a casa a pany i forrallat. Una mica d'atenció potser ens fará sentir quelcom millor.