20 de des. 2011

Les rates entren, però no pels forats

La regidoria de esports de Sant Antoni de Vilamajor continua treballant en la reparació del poliesportiu de Les Pungoles, i ja han reparat els forats en el vallat i les deficiències importants en el mateix d'una forma molt correcta. Ara esperem, que com ja van comentar el mateix regidor i el d'urbanisme en el darrer ple, les reparacions del ferm mossegat de la pista de futbol, també siguin reparades per evitar que la gent es fagi mal. Està també pendent i comentat pel regidor d'urbanisme, el tema de solucionar la precaria situació dels vestuaris normalitzats i fixes del poliesportiu pungolero municipal, inexistents actualment.

Per evitar nous forats en el vallat, s'ha decidit deixar les portes obertes, i donar accés lliure. Esperem que això vagi associat a alguna mena de control municipal, per evitar que la gent que no pagui les quotes fagi un ús de les mateixes.

Vallat reparat i porta que ara es manté oberta


Ara para ara, continua existint un buit de gestió i control de les instal.lacions esportives de Les Pungoles, que suposo que el govern de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor intentará solventar amb la Comissió sobre el Carnet Únic, que encara té pendent de constitïr.

També, ens ha arribat, que la gent del PUSA, va sol.licitar via mail al regidor d'esports, que contemplés la reparació del ferm de la pista de patinatge (netejar herbes, i reparar mossegades....), juntament amb la del camp de futbol, però encara no han obtingut cap resposta al respecte.
Pista patinatge deteriorada

3 comentaris:

Anònim ha dit...

seria una buena cosa..volver a tener la pista de patinaje en orden....

Anònim ha dit...

me da mucha lástima cuando paseo por el parque y veo todo como está, porque hace 30 años atrás era todo una maravilla.

Unknown ha dit...

Es ben cert que tots anyorem anys passats, pero també anyorem a aquells veïns que hi posaban el seu sacrifici i treball personal al servei de la Comunitat i tot funcionaba. On és aquest esperit?..
i...com diu la canço.....On es la gent?