18 de des. 2011

Nou èxit de tenis i el pàdel a Vilamajor

El torneig obert de tenis i pàdel de Can Miret que està tenin lloc a aquest cap de setmana, ha resultat un nou èxit de partcipació i organització, aquest cop amb el treball de l'Escola de tenis Jordi Plana de Cardedeu.

Amb 30 parelles de pàdel i unes tantes més de tenis, el moviment de gent de tot arreu (Cardedeu, Pungoles, La Garriga, Sant Antoni de V,....) es feia molt evident, tot i el fred i el vent. Gent com el Jordi Capel i el David, treballen sense para perquè tot plegat sigui memorable i repetible any rere any.

Èxit total de participació


Diversió i esport estan sent ben presents. Agraïm la col.laboració i feina feta per la gent del Jordi Plana, i per la gent i entitats que estan participant i fent-ho possible.

Aprofitem per suggerir, que donada la presència de força gent en aquests esdeveniments esportius, es podria disposar d'una barra de begudes i menjar, per part de l'ajuntament de SAV o AAVV, en la terrassa (veure foto inferior) de l'antic bar de Can Miret, on els participants, familiars i acompanyants puguin veure o picar quelcom durant les jornades, sense tenir que fer servir tot el restaurant, i alhora treure un rèdit econòmic repercutible en esports del municipi.

Terrassa on es podria instalar barra amb beguda i menjar, amb accés a poliesportiu