10 de des. 2011

Podria tenir Vilamajor una piscina coberta municipal??

Nosaltres pensem, que quan l'economia municipal ho permeti, és possible i més senzill del que sembla tenir una piscina municipal coberta. Aquesta proposta de coberta plegable de lona, que la gent del PUSA ha visitat i analitzat a Barcelona, és una opció viable, que l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor pot estudiar, per donar-li als veïns i les escoles del Municipi una piscina coberta, on poder practicar la natació tot l'any, com altres municipis com Llinars i Cardedeu ja tenen, sense grans obres, i aprofitant instal.lacions actuals. 

Només instal.lant una lona de coberta i climatitzant l'ambient de forma adient, com han fet al Barri d'Horta a Barcelona, en el col.legi Sal.lesià Sant Joan Bosco, es pot dotar de servei en els mesos d'hivern, a una piscina municipal, que permet la natació esportiva, L'actual instal.lació Municipal de Les Pungoles, seria una bona candidata, sense fer cap gran infrastructura, i sense tenir que recòrrer i pagar aquest servei esportiu a altres municipis, i rendibilitzar-la de forma més eficient.

Aquesta intervenció i inversió pot ser negociada i compartida amb Sant Pere de Vilamajor, amb una mancomunitat d'ús dels dos municipis.