7 de des. 2011

Propostes i respostes en el Ple del 24/11



Hem extret els fragments amb propostes presentades per la gent del PUSA i respostes rebudes pels regidors de govern. La parda d'autobús a les escoles i el problema dels residus de Pungoles són els dos punts tractats.

Destaca la manca d'interés per part del regidor de medi ambient de CiU en solventar el problema dels residus de Pungoles i constituïr la comisió pendent sobre aquest tema i el tema dels PAU (Plans d'autoprotecció).

3 comentaris:

Unknown ha dit...

ARA,JA NO HI HA EXCUSA, ELS PLENS EN VIU I EN DIRECTE Llastima que el video está incomplert. La filmació dels Plens em sembla una molt bona iniciativa, barata i amb un gran valos afegit. Crec que, si més no, crea la posibilitat d’implicar a una gran part de la cutadanía en el día a día del municipi. Fins i tot, els més cómodes o aquells que els seus horaris de treball o doméstics no els hi permeten assistir als Plens, poden seguir.los en diferit i estar al día del que s’ esta coent al Consistori. Si es té informació, es pot tenir opinió i, aixó, es el que ens fá falta.

Anna ha dit...

Quina vergonya la resposta del regidor de medi ambient, dient que no vol treballar més el tema....com es nota k no no viu a Les Pungoles i que no hi passa kda dia per davant dels contenidors, ni té la casa en aquest carrer!! Hauriem d'agafar aquesta porqueria i amb una furgoneta desacrragar-li enfront de casa seva a veure com li senta....

Carles ha dit...

Molt guai el tema de grabar els plens......realment la gent el regidor de medi ambient s'ha currat molt poc!!! Com pot dir que no pot apuntar la gent amb una pistola. no pot informar a la gent? no pot millorar la recollida?? i no hi ha un tècnic a l'ajuntament per treballar alternatives i solucions...??molt fluixa la resposta sincerament....m'ha decebut com ex-votant de CiU!!