20 de des. 2011

Sr. Regidor de Medi Ambient: Si vostè ho diu, déu estar arreglat...

Tal i com va afirmar el Sr. Regidor de Medi Ambient de CiU, en el darrer ple, per ell el problema del Punt d'emergència de Les Pungoles, ja no és un problema on calgui treballar amb una comissió, la qual va ser aprovada per ell mateix en els plens. La foto feta avuí no sembla dir el mateix......però un regidor té la raó pel fet de ser-ho....no??

Foto del dia 20/12/2011

3 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

A Pungoles hi ha una evident peregrinació de "ciutadans" que no han entés la recollida porta a porta que hi ha a Sant Antoni.

Suggereixo una càmera web posada a la casa de davant per difondre les imatges dels incívics o, més efectiu encara, un cartell de càmera de videovigilància com el que trobareu a: http://www.segprotec.com/ImagenesNoticias/camara.jpg
(No us descuideu d'afegir AAVV Les Pungoles al cartell).

ferran.calvera ha dit...

PUSA ja va proposar la instal·lació de càmeres per diusuadir els incivics. Malauradament la proposta va ser rebutjada.

Unknown ha dit...

Al marge de les actuacions exigibles a les corresponents regidories, s'ha de de reconeixer que estem rodejats de salvatjes e incivics i que, TOTS, hauriem de propossar el millor de nosaltres per possar cercle a aquesta colla d'indeseables que fan tan barruer el entorn que tan estimem. Cap ideia o proposta ha de ser desestimada i el mitja per exposarles el teneim en aquest propi blog. Ajudem al Consistori a treballar.