2 de des. 2011

Tres detinguts a Llinars acusats de formar una banda dedicada a robar a empresaris


Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones acusades de forma una banda dedicada al robatori amb violència a empresaris. Les detencions, que s’han donat a conèixer aquest dimecres, es van fer dimarts de la setmana passada a Llinars on el grup tenia previst robar a casa d'un empresari.
Els tres detinguts van ser sorpresos in fraganti quan estaven a punt d’assaltar el domicili d’un empresari de Llinars. Els fets van passar dimarts de la setmana passada. La policia catalana havia muntat un dispositiu de vigilància especial perquè tenien sospites que l’empresari de Llinars podria ser la propera víctima de la banda. En el moment de la detenció, els Mossos van poder recuperar una arma de foc, una defensa extensible, una placa simulada del Cos Nacional de Policia, brides, cinta aïllant i guants.

La policia també va fer un escorcoll al domicili del cap de la banda on van trobar passamuntanyes, unes manilles, un canó de pistola, una perruca i una barba de disfressa i diverses fotografies de les víctimes dels assalts. 

La investigació va començar a partir d’un assalt a Barcelona on un empresari i la seva parella van ser sorpresos a l’aparcament de l’immoble on viuen . Els tres homes es van identificar com policies i van mostrar una arma de foc mentre escorcollaven l’immoble. Van emportar-se els diners i joies de la caixa forta, un ordinador portàtil i el vehicle de les víctimes, entre d’altres objectes.

Publicat al 9nou