5 de des. 2011

Vergonya aliena??

No puc evitar una afirmació totalment subjectiva, que la gent del Bloc espero que publiqui, i que us convido a experimentar, com ho he fet jo. Us proposo assitir al proper Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, i poder escoltar les respostes del Regidor de Governació a les consultes de l'oposició. 

Si li pregunten A, ell respón B, i demostra molt poca preparació de l'ordre del dia del Ple.....si li demanen una resposta ell passa o et diu que ja te la donarà......tot això entre crits i cops a la taula.....cap proposta, cap resposta, cap proactiitat i cap aportació productiva. Sembla que la seva funció, sigui només escalfar el seient durant el Ple sense renunciar al sou.

No puc evitar sentir vegonya aliena, i crec que els votants als que representa, no deuen estar molt contents de la feina que està fent pel municipi, i del poc caràcter constructiu i proactiu que està desenvolupant. No sé que li va prometre a la gent de les urbanitzacions, però per suposat que no està treballant en aquest sentit, ni mostra cap voluntat. I aquest regidor ens van enviar en primera instància per tractar la recepció de Les Pungoles........crec que això demostra la consideració que ens tenen!!

Article enviat per Algoritme

1 comentari:

Unknown ha dit...

Algoritme, potser per aixó que comentes es per el que, la Sra.Berdala, fins ara, no ha permés, en els plens, l'apartat de "precs i preguntes" dels assistents.