8 de gen. 2012

Accident mortal a la Roca del Vallès

Un home de 58 anys i veí de Blanes (la Selva) ha mort aquesta setmana passada en una topada frontal entre un turisme i una furgoneta que s’ha produït a la carretera C-60 en terme de la Roca. La víctima mortal, la primera de l’any a la comarca i al conjunt de la xarxa viària de Catalunya, és el conductor de la furgoneta que, després de l’impacte, ha caigut per un terraplè. El conductor del turisme ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital General de Granollers. És un home de 41 anys.

El xoc ha passat cap a dos quarts de cinc de la tarda a l’alçada del quilòmetre 8 en el tram d’aquesta via on no hi ha mitjana de formigó per separar els dos carrils de circulació. La carretera ha estat tallada en tots dos sentits durant uns minuts. Tot i això, l’accident ha generat problemes de trànsit a la mateixa C-60 però també a les vies properes com la carretera de Granollers a la Roca o la carretera de Santa Agnès.

Fins al lloc de l’accident, s’hi ha desplaçat sis dotacions dels Bombers, tres de Mossos i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. També s’havia mobilitzat un helicòpter medicalitzat que no ha arribat a actuar.Informació publicada al 9nou