19 de gen. 2012

Crema de rostolls al municipi

Segons queixes que han fet arribar diversos veïns a la gent del PUSA, a les urbanitzacions i entorns urbans es realitza la crema de rostolls periódica i repetidament, les quals molt sovint no es troben autoritzades i generen molèsties sense cap control.

Els veïns que ja van denunciar aquestes cremes descontrolades l'any passat, i que ens asseguren han parlat amb la tècnica de medi ambient de SAV la qual afirma tenir les mans lligades, ens han enviat algunes fotos de les que semblen ser cremes descontrolades, que us adjuntem a la notícia.Amb l'intenció que la gent del PUSA pugui tenir més força, ens han demanat que sol.licitem als veïns que es puguin veure afectats, fagin les instàncies pertinents (adjuntant fotografies si és possible) per denunciar els fets, i posteriorment li feu arribar còpia de les mateixes a la gent del PUSA, al correu info@pusa.cat. Amb aquestes instàncies i les seves respostes, la gent del PUSA podrà tenir més força per demanar al govern de l'ajuntament de SAV solucions i seguiment al respecte.

Tanmateix la gent del PUSA, en els plens, demanarà informació sobre el criteri que s'està seguint per controlar la crema descontrolada, i qui té autorització per realitzar-la en el municipi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les fotos que adjunteu son de Can Llança que van estar cremant "professionalment" durant 4 dies a pesar de boires i vents i just en front de la residència geriàtrica Rumy.
Preguntats sobre el tema et responen que "tenen permís" i que tinguem una mica de tolerància, en el fons se'ls en fot i et reconèixen obertament que és per evitar-se despeses a la deixalleria. Tolerància? 4 dies ells, 2 l'altre jardiner, 3 qualsevol veí i així durant tot l'hivern.
Mal exemple donen els de Can Llança a altres veïns i jardiners insensibles que cremen egoïstament.

Prou de crema descontrolada, sac i cap a la deixalleria !! Denúncieu !!!
Gabi Alonso