19 de gen. 2012

La 1a pedalada del Senglar a Cànoves

Des de la Regidoria d'Esports i amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona i la penya ciclista de muntanya TOT MARXA s’organitza la primera Pedalada del Senglar. Aquesta es desenvolupa, en un circuit de muntanya (98,9% rodable) i consta de dos circuits: un de curt i un altre de llarg. Ambdós circuits són de dificultat mitjana alta, pel seu desnivell i duresa. 


La pedalada del Senglar tindrà lloc el dia 26 febrer 2012 i és un esdeveniment obert a tothom, però dirigit al ciclista de muntanya prou experimentat! 


El cost de participació és de 12 euros per persona (menors i adults) i 17€ el mateix dia. Les inscripcions es realitzaran mitjançant pagament per transferència bancària al compte de la pedalada del Senglar, "La caixa" - 2100-0125-78-0200323521 o bé adreçant-se directament a les oficines de l'ajuntament. En fer la transferència cal deixar el nom, cognoms, categoria, club i localitat de residència.


Cal inscriure’s abans de les 22,00h del 23 de febrer. Inscripcions limitades! 
Els menors d'edat hauran d'estar sota la responsabilitat d'un adult, o mínim amb una autorització signada dels pares que haurà de lliurar al moment d'inscriure o no podran participar. Per més informació: senglar.canoves@googlemail.com i 663.268.063 


Us esperem i Gas a la burra!


Notícia publicada a la web de l'Ajunt. de Cànoves


Iniciatives com aquestes també podrien ser un fet a Vilamajor.......no??