20 de gen. 2012

Les obres de Les Pungoles segueixen el seu procés


Segons el BUTLLETÍ núm.5  de 18/01/12 de la E.U.C. LES PUNGOLES
                     
"Dilluns 09 de gener a la sala d’actes de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, ens varem reunir de nou  l’entitat amb els ajuntaments.
Per part de l’ajuntament de Sant Antoni i assistiren la seva alcaldessa, la secretària de l’ajuntament i el regidor d’urbanisme. Per part de l’ajuntament de Sant Pere, el seu alcalde i el secretari de l’alcaldia. Per part de la Junta de Delegats, el secretari, l’advocat de l’entitat i el secretari-administratiu.
Els ajuntaments han presentat projecte d’esborrall del conveni de col·laboració intermunicipal. Els apartats que comprenen aquest esborrall son; execució de les obres d’urbanització, aprovació del projecte d’urbanització i de reparcel·lació econòmica (si escau), licitació, adjudicació i formalització dels contractes, pagament als adjudicataris, liquidació i recaptació de quotes urbanístiques, responsables del contracte d’obra i col·laboració dels propietaris. Es constituirà una comissió de seguiment, formada per representants dels ajuntaments i dels propietaris.
L’ajuntament de Sant Pere de Vilamajor delegarà en l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor les competències corresponents a l’aprovació del projecte d’urbanització i de reparcel·lació econòmica, i de l’adjudicació corresponents del contracte de serveis de la direcció facultativa de les obres i del contracte de les obres, així com la formalització dels respectius contractes administratius.
Com ja varem informar en l’anterior butlletí, els ajuntaments s’han fixat com a data màxima el 29 de gener de 2012, per en sessió plenària aprovar l’esborrall del conveni a signar amb l’EUC, que en el seu cas, s’haurà de ratificar en Assemblea."


2 comentaris:

Nicolau Balanyà ha dit...

A veure si es veritat i es fan les coses amb criteri!!

Martina Sallent ha dit...

Ondia Nico, no sé jo lo de les obres.....es veu que els de la EUC no li envien el Butlletí a tothom, segons quins amics tinguis, i segons ordres dels de CiU i companyia.....aquest administrador de la EUC mai ha agradat als meus tiets, diuen que no és agradable i no genera confiança, i es veu que el presi de la EUC és bastant dictador!!!

Diuen els meus tiets, que els de CiU continuen amb el sou pujat!!! quina punyetera vergonya de govern!!!

Algú sap com ha quedat el tema de les antenes??