20 de gen. 2012

Per fí, va haver-hi comisió pels residus de Sant Antoni de Vilamajor i les urbanitzacions

Després d'haver ser aprovada la seva constitució i desenvolupament, després d'una proposta del PUSA, en els primers plens de la legislatura, ahir va tenir lloc la Comisió del diferents partits l'Ajuntament per tractar la problemàtica dels residus al nucli urbà, les Pungoles i les urbanitzacions en general. 

En aquesta Comisió es va tractar i pautar el següent entre els diferents representants dels partits:


1º Es va acordar moure les actuals zones d' emergència (containers de residus banals) de Les Pungoles i una del nucli urbà. Les ubicacions definitives queden pendents de que els equips municipals responsables facin un informe de viabilitat de les mateixes, tot i que la gent del PUSA ja ha enviat correu al regidor plantejant alternatives a la inicialment proposada a Les Pungoles.

2º Es va acordar aïllar i tancar totes les àrees d' emergencia de manera que no es visualitzin externament i el seu impacte visual sigui menor.

Establir converses amb la Junta d' Alfou, per tal de incorporar el conjunt de la urbanització al sistema general de recollida.

Les ubicacions definitives queden pendents de que els equips municipals responsables facin un informe de viabilitat de les mateixes.

1 comentari:

Nicolau Balanyà ha dit...

A veure on els volen col.locar aquests del gover....haurem d'estar tots molt pendents!!