31 de gen. 2012

Síntesi del Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor del 26/01/2012

Seguint l'ordre del dia definit, i que us vam penjar en articles anteriors, i descartant allò que no té a veure amb les urbanitzacions, us ho podem resumir en aquests trets:

- Primerament es va confirmar la manca de explicacions per part del govern, del perquè de la no inclusió de les propostes presentades per el PUSA en l'ordre del dia.

- Respecte el punt del conveni entre ajuntaments per les obres de Les Pungoles, la gent del PUSA, previa votació de la proposta, va solicitar un full de ruta del procés i que es tingués en compte l'esforç fiscal que havien fet els veïns de Les Pungoles fins a la data, alhora de definir quotes.

- En el punt de Precs i Preguntes, la gent del PUSA va reclamar explicacions polítiques i legals per la NO inclusió de les 2 propostes presentades (bandes rugoses, i calendari públic instal.lacions municipals) i les anteriors del Ple de desembre, al que l'alcaldessa va respondre que no es van considerar rellevants o concloents per ser votades primerament, fins a arribar després a insinuar que era un tema de forma. Ni ells ho saben, tot i que dieun que buscaran les raons legals de poder-ho fer. (uiuiuiui.....)

- En el mateix apartat de Precs i Preguntes el PUSA va comentar l'alegria de veure recuperat al Sr. Ginesta i va agraïr les respostes rebudes via mail per la Regidora Jordán de Tecnologia, respecte el tema de les antenes, encara en valoració. A col.lació es va esmentar el malestar per no haver sigut informats pel govern, en un temps prudencial, de l'estat del Sr. Ginesta.

- La gent del PUSA va demenar intensificar la informació sobre els criteris, normes i instruments que existeixen per autorització, denuncia i control de la crema de rostoll, sabent que és competència de la Generalitat, però mostrant de nou l'incapacitat de la Tècnica actual de Medi Ambient, que va respondre que tenia les mans lligades, i no podia respondre. És una obligaciómínima, que una responsable es preocupi de disposar de l'informacio de les vies d'actuacio possibles pels seus veïns.

- Els regidors del PUSA va voler demanar opinio al Regidor de Comerç sobre el fet que el seu grup polític fes baixar el sou de l'alcalde a Sant Pere de Vilamajor, i en canvi ell se'l pujés, i de la dimissió del seu número 2 de partit, per incompatibilitat amb les decisions del Sr, Llera. Les evasives van ser les respostes......

- PUSA va demanar informació al Regidor d'esports sobre la gestió privada de les instal.lacions esportives de les Pungoles i Can Miret

- Finalment va haver una gran intervenció per part de veïns de Les Pungoles, demanant una major informació, i major vinculació de representants dels veïns de Les Pungoles en el procés de decisión de les obres de la urbanització de cara a la recepció.

Al llarg d'aquest dies us anirem penjant vídeos que resumeixen les intervencions més interesants d'aquest Ple, i les conseqüents respostes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

D'acord amb tot menys amb bandes rugoses.
Si es vol abaixar velocitats que la policia informi als conductors. No entenc perque em de pagar justos per pecadors. Qui és un bèstia la volant, tant se li donen aquestes bandes. Ho considero una partida innecessària i ineficient.