30 de gen. 2012

Trepitjant el terra fregat....per fer-se mal!!

Està molt bé que la EUC ordeni la reparació de sots a empreses externes, i que aquestes actuacions es facin amb celeritat,. però cal criteri senyors. No es poden gastar els diners dels pungoleros en una empresa que fa la reparació i no protegeix el punt d'actuació, mentre s'endureix i asseca el material. En un moment ja tenim trepitjades i roderes, i per tant irregularitats, com podeu veure a la fotografia. Diners semillençats!!

Intervenció acabada de finaltzar i ja trepitjada


Alhora, cal comentar el tema de la seguretat....ni tant sols es va advertir la intervenció en plena hora de la tarda on les famílies van a recollir les criatures al col.legi, i just al girant una cruïlla transitada.

Ni senyals de risc indeterminat, ni d'obres, ni balissament oportú. Els operaris treballant en via pública sense fer servir armilles refractants, ni EPI's (equips de protecció individual) adequats. El més greu, és que es tractava d'un divendres que el secretari de la EUC hi era present a l'oficina, segons el testimonidel  mateix que escriu l'article.

Tenen al dia la prevenció de riscos laborals aquestes empreses que subcontractem? Es realitza adequadament la Coordinació d'activitats empresarials que estableix la Llei de Riscos Laborals?? No hem tingut ja prous problemes en les nostres carns?' Sr. Secretari de la EUC i delegats, prenguin nota i fagin el que correspon i com correspon!!