26 de gen. 2012

Us voleu callar i estar-vos quiets!!!

Aquesta és l'expressió que deu deixar anar internament la Sra. Alcaldessa de Vilamajor, Maria Lluisa Berdala, quan li deixen a sobre la taula les propostes de resolució del PUSA, per ser incloses en el proper Ple. I així, en la seva mitja jornada i el sou pujat, ho amaga tot sota la catifa , amb l'acceptació de la resta de govern (CiU, PP, ERC i AIV), esperant que no es vegi massa en la foscor, mentre s'omple la boca amb paraules com transparència, diàleg i defensant que sempre està disposada a escoltar a tothom. Permetim un somriure alcaldessa,.....Quina gran actuació !! Ja li hem vist el "plumero", més d'una vegada, a la seva inèrcia dictatorial que li supura per la pell, i que ja ha tingut que corregir alguna vegada, en el poquet que porta al consistori.

La veritat és que la gent del PUSA comença a sospitar, que el fet de NO HAVER INCLÓS EN L'ORDRE DEL DIA DELS DOS DARRERS PLENS les seves últimes 5 propostes, respón a la por del què dirà la gent quan vegi que vostè i el seu equip de govern votaran que NO a TOT PLEGAT, i mostrar que la seva prioritat no són els problemes del municipi, sinó els seus vots!! És preferible que no es tingui que parlar del que ha de resoldre, i amagar-ho en un racó fins que mori d'inanició.

La gent del PUSA ens ha fet saber, que tothom pot consultar les PROPOSTES AMAGADES DE L'ALCALDESSA (Amb els seus segells d'entrada) a la web del PUSA, contactant amb ells, o assistint a les seves reunións, així com assistint als plens per que vegin qui i com els governa realment. El PUSA està estudiant les maneres legals per acabar amb aquesta censura improductiva, d'un govern de Sant Antoni de Vilamajor que prefereix tractar temes supramunicipals, que els veritables problemes reals de la gent del seu municipi. Aquesta és la representant que volem??? La gent de LOPV NO HO VOL NI HO NECESSITA!!