10 de febr. 2012

Arriba la 1a Fira de la Botifarra de la Garriga

La Garriga celebrarà els propers 11 i 12 de febrer la 1a Fira de la Botifarra un esdeveniment inèdit que pretén promoure el comerç local i promocionar el municipi. A partir d'un dels productes més emblemàtics del poble - la botifarra - la fira donarà a conèixer aquesta tradició garriguenca i oferirà tot un conjunt de propostes lúdiques i culturals.
Tot i que durant la setmana, el públic podrà gaudir d'una oferta gastronòmica diversa i de qualitat, la Fira de la Botifarra començarà dissabte 11 de febrer a les cinc de la tarda a la plaça de Can Dachs, on s'hi instal·laran les parades de tots els establiments i productors participants.
La inauguració oficial de la fira tindrà lloc dissabte a les sis de la tarda a la Sala Andreu Dameson i Aspa on posteriorment es presentarà el llibre Corpus Culinari Català. Altres propostes per a la tarda i el vespre de dissabte seran els tallers infantils de titelles al carrer del Centre i una actuació de música tradicional catalana amb el grup Tonàlics.
De cara al segon dia, la fira s'amenitzarà amb un concurs popular de coques de botifarra. Paral·lelament, l'associació Corpus la Garriga guarnirà el carrer del Centre amb una catifa de flors inspirada en el cartell. La jornada es completarà amb tallers infantils i un concurs del joc de cartes de la botifarra
Finalment, de l'11 al 19 de febrer els establiments de restauració participants introduiran en les seves cartes el platillo de botifarra, que serviran a un preu de 10 euros. Els establiments de menjars preparats en serviran racions a 3 euros.


 Informació treta de la web de l'Aj de la Garriga