24 de febr. 2012

Els vestuaris de Les Pungoles....tindran nova cara


Aquest són els vestuaris actuals de les pistes esportives de Les Pungoles. Aquesta imatge ben aviat deixarà de ser tal com la hem vist aquest darrers anys. Abans que comenci la nova temporada de les piscines uns nou vestuaris estaran plenament operatius. 
Estat actual
El proper divendres, aprovarem el nou pressupost per l’ any 2012 que inclourà una despesa d’ inversions de 30.000 euros per la construcció dels nous vestuaris. Hem demanat al regidor d’esports que hi hagi accés directe des de el restaurant als vestidors amb una porta que pugui tancar-se amb clau.
Pel PUSA, (que des de que van assolir representació a l’ ajuntament, les instal·lacions esportives de Les Pungoles i Can Miret han estat una prioritat), aquesta noticia es força important ja que suposa un canvi a l’ hora d’establir prioritats en les infraestructures. Heu de saber que PUSA està treballant també de manera constant per tal que el Carnet únic sigui ben aviat una realitat.


Aquí us adjuntem, fragment que mostra la partida de 30.000 euros destinada pel govern als vestuaris, en els pressupostos del 2012, que  s'han d'aprovar aquest divendres 24/02/2012 en el Ple Extraordinari convocat.
PUSA ens fa arribar la seva alegria i orgull pel bon resultat de la insistència feta i per la resposta del govern. Enhorabona, i la gent de Les Pungoles Opina i Viu, i els pungoleros/es en general, esperem que aviat sigui un fet.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

45 mil euros de despesa en un carril bici ??? Quina barbaritat !! Un carril bici, pq¿? amb els temps actuals que córren ja es podria fer en un altre moment, i destinar aquests diners a càritas o altres associacions per als més desfavorits amb la situació actual al municipi.

Martina Sallent ha dit...

Al.lel.luia!!!

Anònim ha dit...

45 Mil euros Carril bici!??!!??!?!?! JAJAJAJA però qué el fan, elevat?! No és una mica el súmmum del ridícul? Un carril bici a Barcelona ok, a Granollers ok, a Cardedeu, encara... però a Sant Antoni? Es pot demanar el desglossament?

Ciclostátic ha dit...

Amb tot els meus respectes a els soferts ciclistes, però ccrec que el nostre entorn permet disfrutar de la "bici" sense tenier que anar a la carretera de Girona, encara que sigui amb "carril bici". Amb el que está caient potser ens hauriem de mirar on invertim els calers.