27 de febr. 2012

Les Pungoles i el Ple extraordinari de divendres dia 24 a les 13.00h


Divendres 24 de Febrer  a  les 13:00h es va cel.lebrar el ple extraordinari per aprovar els pressupostos per aquest any 2012.


La realitat es que el pressupost d’ enguany és una còpia quasi idèntica del passat, on ens plantegem forces dubtes respecte de la despesa consignada. Destaquem els vestuaris de Les Pungoles i les obres en la resta d’instal·lacions esportives, però trobem a faltar concrecions en el tema de la millora del camí de la Farinera a Can Vila, o el manteniment en la reducció d’ un 10% a les subvencions de les urbanitzacions no recepcionades.
Durant el Ple PUSA ha demanat un augment de les subvencions a les urbanitzacions. No es de rebut que els ingressos per IBI i impost de circulació s’ hagin doblat en els darrers 6 anys i en canvi, les subvencions que reben les urbanitzacions no hagin augmentat gens.
PUSA ha demanat que els acord per ampliar el camí de la Farinera tinguessin el seu reflex pressupostari, i que les inversions en la millora dels punts d’ emergència i reciclatge tinguessin també assignada una partida pressupostària.
Finalment PUSA ha preguntat si els pressupostos recollirien alguna partida per fer front a la futura recepció de Les Pungoles, però la resposta ha estat negativa.
Lamentablement els pressupostos no han estat consensuats amb cap grup de l’ oposició i per això les demandes del PUSA, en una altra mostra de manca d'integració i transparència, no han estat recollides finalment.
Fent un acte de responsabilitat, PUSA s’ha abstingut en la votació, esperant que quan l’ alcaldessa i equip de govern estiguin més foguejats en els temes que s'han denunciat acabin recollint les propostes del PUSA en un futur, i que finalment les inversions a les diferents urbanitzacions acabin sent una realitat normalitzada en els següents pressupostos anuals.