8 de març 2012

El vandalisme arriba a dins de casa

Ara que l'Ajuntament comença a treballar pel civisme del municipi, cal fer força amb el treball de la policia municipal respecte el les onades de vandalisme que de quan en quan ataquen el nostre municipi, i en especial les urbanitzacions més aillades.

Un exemple, el tenim molt recentmenta, amb el vandalisme que han experimentat algunes vivendes pungoleres, on les guixades amb aerosols han arribart a persianes i portes de les cases, superant els murs i barris de les mateixes. És a dir, una combinació d'intrusisme i vandalisme, com podeu veure en l'imatge que us adjuntem.

Intrusisme i bandalisme amb finestres i portes pintades
de vivendes de Les Pungoles


Cal prendre mesures d'informació i control, que fa temps demanem, i que només s'intensifiquen quan es produeixen fets greus. La proactivitat hauria d'imperar en la regiduries de governació dels nostres municipis, que ja van firmar un conveni, però que no veiem ni coneixem avenços significatius. Reunions amb veïns i campanyes periòdiques d'informació, son qüestions que cal fomentar i treballar amb els serveis municipals, donat les recursos limitats actuals que no ho poden abarcar tot. Segons ens informa, PUSA esta preparant una proposta al respecte, després d'haver denunciat pública i repetidament les mancances i relaxacions de la vigilància en el municipi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no es el primer cop que veig aixo ja que es vei meu pero el cotxe estava igual... pero algo hauran fet

Anònim ha dit...

si alguien no paga a sus trabajadores le puede pasar esto, ademas de esto hace un año igual estais despistados

Albert ha dit...

Doncs jo penso que sigui com sigui i quan sigui la situació no es pot permetre, sempre es justifica el que no es justificable. Per les raons que siguin la gent no pot entrar a casa dels demés a fer mal....si bo es controla i els serveis municipals treballen en aquest sentit, ajxò seria la guerra. Jo si fos veí, en canvi de justificar-ho, estaria preocupat i no li treuria ferro. Aquest anònim deu ser el mateix veí que anava de llest dient que el de l'atac amb sang de fa mig any també s'ho mereixia. Vaja veí...com per demanar-li un favor....i de un any res de res!!

Salva Bagunyà ha dit...

Si es veritat aquesta casa esta al Passeig Pirineus, i ja fa molt temps d'aquestes pintades, ja esta repintat. Per desgracia no es poden evitar aquets vandalismes, durant el dia estem tots afora, i la falta de veïns fa que es pugui actuar amb impunitat, es com el tema dels que recullen pinyes, a mi m'han trencat algunes teules i plantes.