29 de març 2012

El que la revista SAV no explica....

Tot i que la gent d'aquest Bloc ens alegrem del canvi de format de la revista SAV de Sant Antoni de Vilamajor, volem reflectir quelcom que els senyors regidors s'han oblidat d'inclure o informar...

- Primerament, considerem que en la revista manca participació ciutadana. Creiem que és excessiva la "palla" que afegeixen algunes regidories, i manca opinió i participació veinal. manca oferiment de participació de les entitats urbanístiques

- En segón terme, el Sr. REGIDOR DE COMERÇ ens parla de quioscs, asfaltats, moviments de parades i fires de la botifarra (Esperant que alguns d'ells no tinguin darrera interesos personals). Potser, i segons la humil opinió de la gent d'aquest Bloc, manca un real foment del comerç del municipi, amb fires del comerç global propi i actual, el foment de la gastronomia de Km 0, i ecològica, amb subvencions per fires temporals de menús alta qualitat a low cost dels restaurants del municipi. En canvi d'enllaços en la web municipal, caldria campanyes formatives i informatives per la elaboració de Blocs pels comerços i el treball en xarxes socials, i també campanyes de seguretat pels comerços, com han fet altres municipis.

- Per l'alcaldessa i REGIDORA DE BENESTAR SOCIAL, cal més informació d'aquestes campanyes que es comenta s'han desenvolupat, però sobretot informació i seguiment continuat, definint protocols d'actuació EFECTIUS, per les onades de fred i calor, per assegurar la protecció dels col.lectius (en bases de dades actualitzades) de gent gran, discapacitats o que vieuen sols.

- Per la REGIDORA DE NOVES TECNOLOGIES, tot i que en el SAV no diu res, cal una web municipal nova ja que porta cert retràs, i recordar-li que el tema de les antenes de telefonia a Can Miret , sense que la gent tingui que preguntar, necessita participació ciutadana en la decissió de la seva instal.lació. Cal? És adequada? És benvinguda?

- Ens entristeix molt que la SAV i la REGIDORIA DE URBANISME només parli d'una ampliació d'un pas que està lluny d'Alfou, quasi a Can Miret (enmig de no res i útil per alguns), i d'uns vestuaris de Les Pungoles amb molts anys de retràs (que esperem arribin per l'estiu). Ni Farinera, ni fàbrica de Tints, ni full de ruta de les obres de Les Pungoles, tractats en els plens gràcies a la gent del PUSA......estem preocupats, molt preocupats. De què serveixen els convenis i les comissions a Sant Pere de Vilamajor??

- També preocupats per la REGIDORIA DE MEDI AMBIENT i la seva dèria de culpar a tercers i lladres del problema crònic amb la gestió de residus. Encara esperem els primers passos respecte el que està parlat en la comissió de residus de fa uns messos. Ni tapar ni reubicar!!...I senyalitzar vies forestals i rutes naturals??

- I el REGIDOR DE GOVERNACIÓ.........???????........ens quedem amb les multes i amb la manca d'entrega de la programació de pas del vehicle d'escombrat per les urbanitzacions. Tranparència?? Treball?? Ni campanyes informatives de seguretat pels veïns ni pels comerços, ni rondes, ni seguretat a les urbanitzacions....

- I el REGIDOR D'ESPORTS es va oblidar de parlar  del Toni Valor i de la Copa Davis Interurbanitzacions. Tampoc ens parla de lo aturat que té el tema del plec de condicions per la concessió sota concurs de les instal.lacions esportives.

I TOT AIXÒ no surt al SAV.....

Revista SAV on falten coses

1 comentari:

Toni ha dit...

Ostia, lo del Regidor d'Esport (Felipe), és culpa meva (Toni), ell em va demanar que fes unes linees explicant el campionat i guanyadors. Però amb el naixement del meu fill i tot plegat, no m'he enrecordat de enviar-li.
Disculpes...