8 de març 2012

Granollers se suma a les vendes nocturnes a preus reduïts


L'Open Night Granollers a 12 es farà el 30 de març

EFE 
La ciutat de Granollers s'ha sumat a la iniciativa d'altres ciutats catalanes d'oferir preus reduïts en comerços i hotels durant una nit l'any.
El primer Open Night de Granollers, que tindrà lloc el 30 de març que ve, està pensat per promocionar i dinamitzar el sector comercial, hoteler i de la restauració a la capital vallesana.

Es tracta d'una iniciativa similar a les impulsades fins ara, amb notable èxit de participació, a les ciutats de Barcelona, Girona i Olot, però totalment singularitzada a la realitat de la ciutat.

En aquest cas, L'Open Night Granollers es vol convertir en una nit especial on el dia 30 de març les botigues del centre de la ciutat estaran obertes fins a les 24.00 hores.

Els clients podran comprar a les botigues amb descomptes especials, menjar en els 30 restaurants adherits, o fins i tot dormir als hotels de la ciutat per 12 euros.

L'Open Night, al marge dels preus reduïts en botigues, restaurants i hotels, oferirà també espectacles itinerants de diverses companyies i activitats organitzades per les mateixes botigues a peu de carrer.

El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental, amb una desena d'hotels adherits, preveu oferir a 12 euros un total de 1.500 llits. L'ajuntament de Granollers obrirà l'Adoberia, el centre d'interpretació medieval per a tots aquells que vulguin combinar comerç i cultura durant la nit del 30 de març.