11 de març 2012

Ja està disponible a la Mongia la guia "Rutes guiades: Passejades 2012 pel Parc del Montseny (Tots els diumenges de l'any)"


La guia  "Rutes guiades: Passejades 2012 pel Parc del Montseny (Tots els diumenges de l'any)" és una guia de difusió gratuïta editada per la Diputació de Barcelona on trobareu una ruta guiada pel Parc del Montseny cada diumenge de l'any 2012. Aquestes rutes surten des de diferents punts de trobada repartits per tot el massís del Montseny. Per assistir a la ruta cal fer una reserva que es fa mitjançant una trucada als diferents organitzadors de cada sortida o anant al punt de trobada a l'hora prevista per l'inici de l'itinerari. Les places són limitades i les reserves es faran segons l'ordre d'inscripció. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions s'anul•larà la sortida.

La guia es pot trobar trobar als Punts d'informació del Parc Natural del Montseny. El de Sant Pere de Vilamajor es troba a la Mongia de Vilamajor, situat al carrer de l'església, núm 3. Obert els caps de setmana i festius de 10 a 14h. A més de la guia, recordeu que a la Mongia ja està a la vostra disposició el nou fulletó del "Sender del Pi Novell - PR C -139" a més de diversos llibres d'informació local o del Parc Natural.