22 de març 2012

Les Pungoles Opina i Viu busca.....

Les Pungoles Opina i Viu busca jardiners i lampistes contrastats per l'experiència dels pungolesros, per ser afegits a la llista de "professionals" de la seva pestanya amb el mateix nom. Així els pungoleros podran tenir experiències favorables amb els serveis que necessitin contractar....

6 comentaris:

Francisco Llavanes ha dit...

Per mi el buca insiginia i el millor lampista ja jubilat, a sobre pungolero el Sr. Jose Pérez!!!!!!

Pungoles Opina ha dit...

Llàstima que s'hagi jubilat....cert!! Gràcies per l'aportació!!

Anònim ha dit...

Un molt bon jardiner y ademes persona de manteniment per a el que calgui es el senyor Miquel Jonoi, amb molts anys d'experiencia en tota la zona del valles.
El telefon seu es 657637238

Ana Sanchez ha dit...

David Garcia Vendrell i Carlos Garcia de Santos, Lampistes de santa maria i sant esteve de palautordera desde fa més de 20 anys. Actualment nou "pungolero" (la meva parella). Tenim botiga d'electrodomèstics a Sant Esteve i treballem per la zona de Sant Antoni també. Portem manteniment personalitzat de piscines, etc.

www.instalserveis.cat

Gràcies!

Pungoles Opina ha dit...

Bones Ana,

Si ens emvies les dades de contacte (tfn, email) a pungolesopina@gmail.com, publicarem l'anunci a la pestanya de professionals.

Esperem les vostres dades.

Salutacions i gràcies per la vostra confiança.

Unknown ha dit...

UNA FELICITACIO MES A "OPINA I VIU" PER AQUESTA INICIATIVA QUE, DE BEN SEGUR, A TOTS ELS PUNGOLEROS ENS FARÁ MOLT BON SERVEI.
PETITES COSES FAN LA VIDA MES FACIL.
GRACIES.