13 de març 2012

PUSA està preocupat per la manca d'informació als grups municipals i veïns afectats del full de ruta de les obres de Les Pungoles

Després d'haver-ho demanat als darrers plens i en reunions, i en el ple d'aprovació de pressupostos, el grup municipal PUSA encara NO ha rebut resposta respecte el full de ruta que vol seguir el govern de Sant Antoni de Vilamajor per les obres de Les Pungoles. En aquest sentit, el PUSA està preocupada, i ha presentat una nova instància (imatge) recordant la petició feta en els plens.

La EUC de Les Pungoles tampoc està informant al veinatge, i els membres de les llistes de CiU de les urbanitzacions, que no van arribar a ser regidors, a aquestes alçades ja són totalment invisibles, i ni tan sols venen als plens a informar-se (com no governen no existeixen fins que toqui demanar el vot amb treball fet inexistent).

Instància presentada pel PUSA

Alhora el PUSA, tampoc ha rebut notícies ni observa avenços respecte l'accés de la Farinera de Can Vila, la reconversió i adaptació dels punts d'emergència dels residus de Les Pungoles, i el plec de condicions per la concessió de les instal.lacions esportives a empreses privades, ni de la programació del escombrat del vehicle.

Els deures sembla que es van acumulant mentre els sous de regisdors de govern es van cobrant. La gent d'aquest Bloc, espera que els regidors de govern estiguin treballant al respecte d'acord als compromisos adoptats i al sou augmentat que no s'obliden de cobrar.