26 de març 2012

Quan el verd no vol dir passar....

A vegades el civisme veïnal, no només consiteix en no fer soroll, i tenir els gossos lligats i recollir els seus excrements. Sovint és un concepte que afecta a la seguretat. és el cas dels vallats vegetals de les vivendes pungoleres o els vehicles mal estacionats en les voreres. Una cobertora vegetal dels vallats mal cuidada i gens retallada, suposa un problema de visibilitat pels turimes i motocicletes en les cruïlles de Les Pungoles, obligant a expossar-se en excés per poder veure si s'apropa un altre vehicle, sobretot durant el dia.
Exemple de vallat vegetal que limita la visibilitat
en Passeig dels Pirineus amb Av. del Aneto

A més a més aquest tipius de cobertora mal cuidada, augmenta el risc de propagació del foc en cas d'incendi, en èpoques de sequera com l'actual

Facilitar la vida i la seva seguretat dels pungoleros també és civisme

4 comentaris:

Jose Miralles ha dit...

Pobre Sr. Rafael si levantase cabeza!!!!!!

Anònim ha dit...

Soc el vehi d'aquesta parcel•la, i aquest sera el segon any que li demanarem al propietari que ho arregli per por als incendis sence resposta. Que es pot fer en aquest cas?

Pungoles Opina i Viu ha dit...

Molt bones,
Un cop esgotat el diàleg, caldria fer-ho saber via mail a la EUC perquè fagi la petició formal per afectació a via pública, i després la instància pertinent als serveis municipals (governació)

És el mateix que correspon a la invasió de voreres per vehicles.

Salutacions cordials i gràcies per l'aportació

Anònim ha dit...

Per invasio de boreres la que tenen feta els arbres farolas i senyals de trafic impedint el pas a vianants i minusvalids!!!