7 de març 2012

Sant Antoni de Vilamajor per fi treballa contra l'incivisme

Després que aquest Bloc i la gent del PUSA hagi reiterar continuament que cal treballar contra l'incivisme, amb articles com el dels excrements dels gossos i l'exemple de la nova ordenança de Cardedeu, sembla que l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'ha possat les piles, i segons va confessar l'alcaldessa, ja estan treballant en una nova ordenança municipal en favor del civisme municipal. Ens alegrem que els missatges arribin, i esperem que governació treballi rígidament perquè sigui complerta al nucli urbà i les urbanitzacions.

3 comentaris:

Nicolau Balanya ha dit...

Els primers que haurien d'aprendre civisme i normativa, son els números 5 o 6 de les llistes de CiU que ara governen, i que a casa seva de Les Pungoles s'han fet una edificació auxiliar que no compleix distàncies....vaja exemple donen els que d'aqui dos dies van parlant de transparència i demanant el vot a la gent de Pungoles, i ara que governen els seus amiguets, incompleixen normatives i passen d'anar a plens i informar-se del que afecta a les urbanitzacions. Es creuen que intentant muntar AAVV que no donen un pal a l'aigua ens vendran la moto que han treballat per nosaltres!! Vaja exemple donen els seus companys de viatje Sra. Alcaldessa...i encara els tornarà a admetre a llistes

Sergi Gómez ha dit...

Vaja tela amb aquest de CIU....es pujen sous quan els demés retallen, fan trapis amb obres, .......tela marinera

Algoritme ha dit...

És el mateix que va insultant a representants d'altres partits o a la gent que opina o parla d'idees que no són les seves....i ara incomplint normatives municipals.