3 d’abr. 2012

Canvi d'ubicació dels contenidors de residus

El regidor de Medi Ambient de Sant Antoni de Vilamajor, ha informat a la gent del PUSA, que està estudiant l'instal.lació de contenidors de residus del Punt d'emergència de Les Pungoles en la Plaça de la Germanor (en el aparcament de vehicles). Des del govern de SAV estudien ubicar-lo, protegit i tapat, en una racó de la plaça, obligant a entrar en l'aparcament del restaurant, d'una forma més controlada que l'actual, i més fàcil de vigilar, sense ubicar-la davant de vivendes.La gent del PUSA, veu punts positius i negatius en el canvi, però ens han demanat que us consultem l'opinió als pungoleros, a través dels comentaris del Bloc. Com ho veieu??

6 comentaris:

Algoritme ha dit...

Tot i que resulta cert que no estarà davant de cap casa estará aprop d'on juguen els nens i la piscina....l'afectació i interferència s'ha de controlar. Cal gestionar els lixiviats que es puguin generar i que es filtraran al terra, ja que l'asfalt impermeable és inexisten i no hi han col.lectors.

Albert ha dit...

És evident que ques aquest canvi, pel veïns afectats fins ara, la promotora que ven les cases, és una millora, però caldria veure si es tenen present les coses que bé esmenta l'Algoritme. No desvestim un sant per vestir un altre....penseu que la porqueria descontrolada pot afectar a la piscina i el restaurant. No sé si el Sr. Bosch li farà gràcia el canvi!!

Joaquim ha dit...

Jo soc un vei afectat i no se si li fara cap gracia al Sr. Bosch, pero os aseguro que el estat actual es intolerable per cap vei es digui com es digui.
Entenc que l'ajuntament te que estudiar be la ubicacio i les condicions ambientals necesarias.
Salutacions

Nath ha dit...

'vito lo visto' amb un canvi de ubicació no es solucionara l'actitud de qui no entén de higiene i ordre. Per molta protecció que s'hi posi, o hi ha video vigilància i sancions, o això segueix igual.
Fa anys crec recordar que es va proposar el soterrament dels contenidors, trobo que és una idea genial si hi ha possibilitat de connectar els lixiviats amb el clavegueram (ara mateix igualment hi van a parar)
Ara, si volguéssim LA SOLUCIÓN FINAL, al loro;
(Somieu amb mi)
Zona confinada, amb accés restringit només a veïns (tarja d'accés) i càmeres 24h, en plan deixalleria. Així de trist. Però igual d'efectiu.

Anònim ha dit...

Ja el que faltava. Queen ves de arreglar el tema, l'amagem en un parking. Aixi la zona on s'ubicara, en ves de verda sera "merda".

Anònim ha dit...

La solucion final es contenidors bajo suelo (como en Cardedeu) por ejemplo....Si es solo cambiar la ubicacion es mover un problema..pero no solucionarlo!