4 d’abr. 2012

El símbol de Les Pungoles en precari

Des d'aquest Bloc, volem demanar formalment a l'Ajuntament com a propietari de les zones verdes que el que contenen, i de retruc, com instrument d'enllaç a la EUC de Les Pungoles, que es prenguin les mesures pertinents, per reparar l'actual estat del nostre símbol i del monument que ens representa.....La Mà de Les Pungoles, que es troba en un estat bastant deplorable, afectada per la caiguda de la pintura i l'òxid.

L'òxid està fent mal a la mà de Les Pungoles


Esperem que entre les entitats i institucions pertinents, es fagin les petites inversions i actuacions  adequades (una maneta de pintura bastaria), per fer el manteniment del que sempre ens ha representat. Sigui la EUC o l'Ajuntament com a propietari, haurien de donar un petit pas en aquest sentit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que amb la crisis que hi ha avui en día, hi ha moltes altres bandes on gastar els diners que no pas en un cartell, que ara per ara es llegeix perfectament el que posa.

Martina ha dit...

Doncs jo discrepo, ja que la imatge de la urbanització és primordial pel valor del nostre patrimoni....tot detall és important pels que venen i els que compren.

Salut Pungoles!!

Anònim ha dit...

Opino que l'educació, la sanitat i la seguretat pública es molt mes important que un cartell... haviam si aqui passarà el que pasa a Cardedeu, que fan fora treballadors pero posen cartells nous amb Cardedeu "vila florida"

I si comprar una vivenda o vendre depen d'un cartell de la vía pública es que ets mol mal venedor i pitjor comprador