19 d’abr. 2012

L’ ABM publica una noticia de Les Pungoles Opina.

El diari Actualitat del Baix Montseny se’n ha fet resó de la notícia que vam publicar fa uns dies sobre els riscos i mal estat del parc que hi ha entre Can Miret i Les Pungoles, i que altres veïns ja ens havien expressat i alertat anteriorment. Estem molt contents de la repercusió i reaccions que està tenint la seva publicació, pel bé i la seguretat dels veïns de Can Miret i Les Pungoles, i els usuaris que en pogués tenir la instal.lació municipal en qüestió.


El propi Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ens ha informat personalment a nosaltres, i la gent del PUSA, els quals hem denunciat la situació en els nostres mitjans, que ben aviat s’ arranjarà tota la zona. En una primera actuació es treurà tota l’ aigua acumulada i els pous, per netejar posteriorment el sotabosc. La idea es deixar el parc en perfecte estat per tal que la Junta de Conservació si ho considera adient posi el mobiliari oportú.


Notícia a l'ABM

3 comentaris:

Alex Letosa ha dit...

Genial!!! Sobretot pels que tenim canalla, gràcies!

Nath ha dit...

Que posi el mobiliari oportú? Netejar el Sotabosc?

El que cal fer es rehabilitar la zona d'arbres que varen talar i treure el mobiliari, no afegir-ne mes.

Tal i com esta proposat ara mateix sona a més gestió inútil.

El parc ha estat en perfectes condicions, i la utilització ha estat mínima. Per tant, tornar a instal·lar mobiliari, netejar, etc. només suposa un gast.

El benefici real és rehabilitar la zona verda. I deixar-la VERDA no marró, amb pedres, ferros i runa com està ara.

Crec que quan es fa un parc així, s'hauria de tindre en consideració ON es fa. Aquest es digne de qualsevol plaça de ciutat i està al mig del bosc. Inadequat.

Nath ha dit...

Parlo del situat entre Pungoles i Can Miret, a la riera.