1 d’abr. 2012

PUSA: Un partit petit per unes urbanitzacions més grans i amb més veu

La gent del PUSA, amb els pocs recursos materials i humans que disposa, ha participat a la Fira d'Entitats de Sant Antoni de Vilamajor amb una parada, amb la finalitat de representar i escoltar als veïns de les urbanitzacions, les seves necessitats i idees, informant i atenent els ciutadans de Vilamajor interesats.

El PUSA ha informat i ilustrat, de les necessitats de les urbanitzacions i dels molts i grans passos que aquest petit partit ja ha fet des de la oposició, perquè les urbanitzacions ja no estiguin tan lluny del nucli urbà, i rebin la importància que es mereixen. La gent de Les Pungoles Opina i Viu també els ha acompanyat.

Gent del PUSA al seu petit envelat de la Fira d'Entitats de SAV:
Israel Sugrañes, Ferran Calvera i Jesús Sans

Tot i disposar de recursos limitats, els PUSA no s'ha volgut perdre l'oportunitat de representar a les urbanitzacions i els seus ciutadans, en les activitats del municipi, des de primera hora del matí del dissabte, Endevant PUSA!! No defalliu!!

2 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

PUSA en un primer moment sembla recordar PUÇA. Puça que pica per als què s'han de rascar.

És un fenòmen digne de reconeixement.

Molts municipis, els de Vilamajor en concret, han viscut de les urbanitzacions. N'estan en deute i no ho volen reconèixer.

Hi ha qui s'omple la boca de queixar-se de què Catalunya mantèn l'Espanya, i a casa tracten "la perifèria" de la mateixa manera que critiquen.

És una lluita igualment perduda però els incansables Ferran, Isra i Jesús -pencaires- estan canviant algunes coses...

Israel ha dit...

Gràcies company!!