6 d’abr. 2012

Resum del darrer Ple a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor del 29/03/2012


El Ple del 29 de març,  dia de la vaga general, els regidors incansables del PUSA va npresentar dos propostes per a ser debatudes al ple:
- La primera relativa a la creació d’ un cos de protecció civil va ser inclosa com a proposta a estudiar  un cop es faci un estudi detallat de com i amb quines condicions es pot crear el cos ( nombre d’ efectius, local o seu, mitjans i dotació, etc.). 
- La segona proposta també va ser acceptada i en la mateixa línea que l’ anterior es va acordar ser objecte d’estudi. Es tracta de determinar aspectes tals com: l’ import de labonificació  en l’ impost del IBI,  els requisits econòmics que hauran de complir els beneficiaris de la rebaixa acordada, documentació a presentar, etc. Les propostes van rebre el suport de tots els grups municipals i l’ equip de govern es va comprometre a desenvolupar-les en un futur proper.
També va ser aprovada la moció per demanar a la Generalitat que indiqui els terminis definitius per a l' ampliació de l' escola Joan Casas. Aquesta proposta va tenir l' adhesió de tots els grups municipals.
PUSA va formular també 8 preguntes en el torn de precs que van rebre resposta més o menys satisfactòria per part de l’ equip de govern.
Es va instar a que l’ Ajuntament actues amb celeritat en el tema de la fàbrica de tints abandonada a Can Vila, donat el perill que suposa el fet que no hi hagi cap element que impedeixi accedir-hi.
També es va preguntar sobre el conveni subscrit  amb Sagales referent al transport públic i la possibilitat que enllacés amb una nova parada a l’ escola. Segons ens va informar el consistori, aquesta possibilitat va quedar descartada per raons legals.
Altres qüestions van versar sobre l'estat del projecte l’ ampliació del camí de la Farinera, els Plans d’Autoprotecció a les Urbanitzacionsi la Prevenció de Riscos Laborals dels treballadors de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor (on el regidor d'urbanisme va comentar que es va avançant)
PUSA també va preguntar al govern municipal sobre el estat actual de la negociació amb movistar respecte de les antenes de telefonia mòbil que han de anar a Can Miret. En aquest  sentit se’ns va informar que abans d’ adoptar qualsevol resolució, sobre la ubicació definitiva de l’ antena, es faria una assemblea amb els veïns de Can Miret per tal que tinguessin Participació. 
Un altra pregunta, que la gent del PUSA va plantejar, va ser sobre el full de ruta se seguirà en el procés de recepció de la urbanització de Les Pungoles. Segons la resposta de l’ alcaldessa, la inestabilitat al govern de Sant Pere ha originat un retard en els treballs de la comissió creada a tal efect, i encara està pendent la definició del procés a seguir.
Finalment, el regidor de Governació, el Sr. ginesta, es va dignar a entregar al Regidor del PUSa Israel Sugrañes, la més que sol.licitada programació dels treballs de la màquina d'escombrar del Municipi a les urbanitzacions. La informació rebuda (si se li pot dir així) serà publicada properament. en aquest Bloc
Com a últim assumpte que varem introduir, destaquem el retret que varem fer a l’ Ajuntament per la manca d’ informació que en el tema de les obres de Enagàs que actualment s’ estan fent entre Alfou i Les Pungoles-Can Miret.