31 de maig 2012

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

El proper dia 31 de Maig a les 20,30h hi ha ple a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb el següent ordre del dia:


Donat que els punts que treballen altres partits sempre són de ambit supramunicipal i de poca repercusió directa en el veinatge, la gent del PUSA treballarà i consultarà els següents temes, en el punt de Precs i Preguntes, per treure resposta directa dels regidors de govern i els colors, i que consti en acta les respostes i la feina pendent:


PROPOSTA PUSA
Derivat d'una proposta plantejada, es farà menció especial per part del govern de la petició del PUSA de retirar l'impost de circul.lació a vehicles de més de 25 anys, que es suposa sigui estudiada i aprovada, tot i que no configura part de l'ordre del dia per decissió del govern.

PRECS I PREGUNTES:
1- Es consultarà al Ple si es va presentar, tot i que ja s'ha confirmat avançament obres, la carta conjunta de tots els partits perquè no s'aturesin aquestes obres, com es va pactar en darrer ple.
2- Es plantejaran desacords amb el pacte amb la Cia d'autobusos SAGALES, respecte a horaris escolars.
3- Es criticarà la desinformació i falta d'actuació de serveis municipals al respecte dels talls de les obres d'ENAGAS, i la falta d'actuació respecte el trànsit i els accidents en les urbantzacions.
4- Es plantajarà el desacord del PUSA amb el redactat poc complert i objectiu de les actes dels Plens, on no s'expossen les coses com es van dir.
5- Es consultaran respostes de instàncies presentades, pendents de resposta per part del govern.
6- Es consultará sobre full de ruta de accès de la farinera (Can Vila)......
7- Es consultaran avenços respecte tema de Prevenció de riscos laborals de personal de l'ajuntament. S'amenaçarà formalment de denúncia a Inspecció de treball.
8- Tornaran a demanar avenços i Full de Ruta de les obfes de Les Pungoles
9- Es consultarà a Regidor Lera de Comerç, passos donats i full de ruta respecte el municipi Km0, que tanta feina ens va comentar que li portava.
10- Es consultarà a Regidor Lera de Industria, passos donats respecte el foment municipal de contractació de persones en atur per part de les empreses del municipi. Reunions fetes amb empresaris de la zona per fomentar aquest aspecte, i treballs per crear una borsa de treball municipal i formació per l'ocupació.
11-Es consultarà a Alcaldessa, questions i informació referent al Servei d'Atenció domicialiaria. Demanda? Servei? Intervencions fetes? resultats? protocols en casos d'onades de fred i calor?
2 comentaris:

Sergi ha dit...

Gran feina!!! Ànims

Jesus Sans ha dit...

Es una vergonya... m´he estat mirant un  video de la campanya electoral de CiU on parla l´alcaldesa 
http://www.youtube.com/watch?v=F6Ka1Ig2iIE   
 Textualment diu la sra. Bardala "Sant Julià, Can Miret, Les Pungoles, Can Vila i el Nucli Urbà perquè tots junts fem poble.Gestionarem les urbanitzacions amb mentalitat de barri..." segurament es va deixar de dir de barri marginal. Aquest conveni de transport públic es un menspreu a la gent de les urbanitzacions