27 de maig 2012

El director general de Transports i Mobilitat ha vingut a Cardedeu per a parlar de les millores a l'estació de tren


Ricard Font també ha informat que gràcies a la coordinació horària que es farà aquest estiu, el trajecte fins a la Universitat Autònoma s'escurçarà uns 20 minuts.
Aquest divendres el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha vingut a Cardedeu per reunir-se amb l’alcaldessa, Calamanda Vila, i altres autoritats locals. En la trobada s’ha parlat de les reformes que es faran a l’estació de tren del municipi. Aquestes millores inclouran l’eliminació dels torns, que fins fa poc era per on havien de sortir els usuaris. L’entrada i sortida del recinte es farà pel vestíbul de l’estació. També inclouran millores en el paviment de les andanes, així com en l’enllumenat, les tanques, la senyalització i la pintura, entre d’altres. El pressupost aproximat de les obres és de 60.000 euros, que assumirà Renfe.

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat ha anunciat millores en la connexió amb la línia R8, que uneix Granollers Centre amb Martorell passant per la Universitat Autònoma, encaminades a reduir el temps d’espera dels usuaris que facin transbord de la R2 a la R8 a Granollers que permetran una reducció del temps del trajecte en uns 20 minuts aproximadament en el trajecte entre Cardedeu i Bellaterra.

L’alcaldessa, Calamanda Vila, ha manifestat la seva alegria, ja que aquestes mesures, que són algunes de les que es van demanar des de l’ajuntament de Cardedeu, afavoriran utilitzar més el tren i reduir l’ús del cotxe privat.

Després de reunir-se a l’Ajuntament, la comitiva ha anat a visitar les instal·lacions de l’estació de Renfe.

Publicat a la web de l'ajuntament de Cardedeu