8 de maig 2012

Els "trapis" del govern de S.Antoni de Vilamajor per continuar cobrant el seu sou

No us perdeu aquesta notícia, que us farà entendre el que arriben a fer els regidors de govern de Sant Antoni de Vilamajor (CiU, PP, AiV i ERC/Reag) per continuar cobrant el seu sou pujat, SIGUI COM SIGUI.

Tot un Ple Extraordinari per arreglar-se el cobrament del sou, que fins ara s'estava fent de forma NO legal.....i el poble què?? Aquests regidors són els mateixos que us tornaran a demanar el vot als veïns de les urbanitzacions....i les obres?? i el trànsit?? i la seguretat?? i l'esport i les instal.lacions?? i els parcs?? Un Ple extraordinari pels sous.....NO ÉS DE REBUT GASTAR RECURSOS MUNICIPALS D'AQUESTA MANERA!!

A sobre, el Ple es convoca per un divendres a les 14h, perquè l'oposició no pugui assistir-hi amb facilitat (doncs treballen o tenen compromisos), i no es pugui discutir el tema com s'escau. Ja ho tenen guanyat!!

Més informació a Retribucions govern de SAV.... http://www.pusa.cat/2012/05/ple-extraordinari-retribucions-membres-govern/

2 comentaris:

Jesús Sans Pros ha dit...

Es una vergonya. Hem de dir prou a aquesta manera de fer política.Tant costa entendre que estan al servei dels ciutadans? Una mostra més d´allunyament del que ens envolta per part dels polítics.No us estranyi que en un futur tinguem un mapa electoral com el grec

jesús

Anònim ha dit...

Algú em pot confirmar, segons es rumoreja, si tota aquesta situació és conseqüencia també de la negociació del pacte de govern del regidor del PP -Sr. Garrido- amb CiU per entrar o bé continuar (tant me fa, el fet exacrable és el mateix) a canvi d'aquesda remuneració encoverta??
Si fora així, parlem clar ja d'una volta per totes !!!

gabi.