6 de juny 2012

Cop de puny a la taula del PUSA per la prevenció

En el darrer ple del dijous, els regidors del PUSA van donar un ultimàtum per la millora de la Prevenció de Riscos Laborals dels funcionaris de l'ajuntament i de les obres que es desenvolupen en el municipi, sota denúncia a Inspecció de Treball de la situació insostenible de consistori de Sant Antoni de Vilamajor, i que si no es solventen aviat, podrien costar molts diners als veïns del municipi.

Manca de formació, manca d'ús de EPI's, manca de presència de Recursos Preventius i inexistència de procediments segurs de treball de brigades, podrien ocasionar accidents laborals greus, i les conseqüents sancions i indemnitzacions, que es pagarien amb les arques municipals i els impostos dels veïns.

El PUSA considera mancat d'etica tancar els ulls, i per ells resulta indispensable que el govern dongui algun pas abans del proper ple de juliol, advertint que no poden tancar els ulls a les irregularitats i deficiències actuals. La seguretat dels treballadors municipals i els diners de tots estan  jugant a la loteria. Un exemple, han sigut les obres dels vestuaris de Les Pungoles, que ja es van comentar en article anterior d'aquest Bloc