7 de juny 2012

Hora de canvis a la EUC de Les Pungoles

En uns temps de crisi com l'actual, cal optimitzar recursos sense perdre qualitat. Des d'aquest Bloc, i segons propostes d'alguns veïns, volem expossar publicament una opinió que creix. El servei del actual administrador, es limita actualment a la gestió i administració, amb una facturació per hores (i a vegades no del tot correcta amb tothom). Creiem que seria interesant que la propera junta de la EUC estudiés la possibilitat de facturar a una persona, que englobés més tasques dins de les seves funcions. Aquestes tasques no es limitarien a la simple gestió davant d'un ordinador, sinó petites feines de manteniment paral.leles (pintura, retocs senzills de paleteria, lampisteria bàsica).

Es tractaria doncs, d'un perfil , home/dona per tot, autònom, que conegués els aspectes de gestió inmobiliaria, amb coneixements de manteniment (quan més elevats millors). Ja existeixen perfils similars que venen d'empreses (desaparegudes) de construcció i que busquen feina. Inclús veïns de Les Pungoles (que s'estimen la urbanització més que un extern) han ofert aquest servei anteriorment. Optimitzar recursos i millorar el servei hauria de ser una prioritat per la nostra junta de la EUC (sigui la que sigui després del dia 16 de Juny), i obrir els ulls per aprofitar millor els diners que paguem els pungoleros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Pungoles-opina ha dit...

Recordem que els comentaris ofensius seran filtrats pels administradors del Blog. Preguem opinió amb respecte per tothom. Gràcies!!