28 de juny 2012

Incidents telefonia: Sant Pere respón, i Sant Antoni??

La informació és bàsica, i en aquest sentit, respecte els incidents amb la telefonia i internet, la regidora d'urbanisme de Sant Pere de Vilamajor, a través de Facebook, està informant de la situació.Cal que l'Ajuntament de Sant Antoni es possi les piles en aquest sentit, i mantingui més i millor informats i atesos els seus ciutadans. Cal que els seus regidors i l'alcaldessa contestin els correus, instàncies i consultes com cal, i d'acord al sou que s'han pujat.

Un incident de les comunicacions, requereix un tractament adeqüat i un seguiment informatiu per tots els mitjans possibles.......Un 10 per Sant Pere i un 0 per Sant Antoni de Vilamajor.
El govern actual de Sant Antoni de Vilamajor i les noves tecnologies estan barallats.....donant una pesima imatge com a municipi, i un mal servei als ciutadans.

Per l'altra banda, us convidem a visitar el Facebook de Som de Sant Pere...un bon instrument...ENHORABONA!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Para variar, les importamos un cuerno . ¿Cuánto mas podemos aguantar en este teritorio comanche.? Resulta que según datos proporcionamos el 50% o más de la economía del pueblo con n/ impuestos,... y estan por exterminarnos (a las Urbanizaciones ) !Pobres apaches,navajos etc.!
Llegó lacaballería....EL PUSAAAAA...